You Aint A Real Producer If You Use Reason Or Fruity Loops.

Discussion in 'Audio Producers Discussions' started by Nivek One, Jun 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dcashbeatem

    dcashbeatem Got Beats?

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    10
    lol "not a real producer if u use fl or reason"?? that just sounds wrong
    test
  2. Mike Nef

    Mike Nef New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    52
    I dont use fruityloops or reason, but I beg to differ, You can be a producer and use a garbage pale and old cabbage, if you create a hit doing so I dont believe it matters

    But there is a huge difference per say between a producer and a beat maker....

    I dont see how you can actually create a thread and bash what people are using to make todays hits.... weather they play there music, piano roll it in, arpeggiate there music.... you have to face reality, it is still music....
    test
  3. Mike Nef

    Mike Nef New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    52
    There either not "Real Producers" themselves, or there a little salty that someone makes better music then them with less expensive equipment ROFL
    test
  4. CRAM

    CRAM a.k.a. Ellis Nova

    Joined:
    Oct 17, 2000
    Messages:
    8,387
    he's probly using acid pro or garageband, lol...hahaha..good story
    test
  5. HYPNOTIK

    HYPNOTIK Fully Loaded

    Joined:
    Nov 21, 2001
    Messages:
    80,394
    I use acid pro.

    acid is just as good as using a 100,000 dollar studio.
    test
  6. Xabiton

    Xabiton RM Veteran

    Joined:
    May 31, 2002
    Messages:
    17,221
    why is this thread still active or even open lol. close this shit.
    test
  7. HYPNOTIK

    HYPNOTIK Fully Loaded

    Joined:
    Nov 21, 2001
    Messages:
    80,394
    lmaoooo

    yea I'm on it..

    smh.
    test
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)