yo protools 7 is tite woooork

Discussion in 'Audio Producers Discussions' started by disasta, Oct 8, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. disasta

    disasta Filled with Sarcazm

    Joined:
    Apr 1, 2000
    Messages:
    553
    whas good im in new york at the aes jump off. they have computerisd set up wit it....it now allows instrument tracks' region looping the midi can be drawn in like fl piano roll.....u have loop trim, i was surprised its definately improved the midi features , u can edit quantization , vwelocity, dynamics etc ....easily. mirrored midi editing grove quantisize an real time midi editing.........they upgrfaded the host processing efficiency an u can run up to double rtas an instruments on dual processors an it got 32 busses tho...aaaaaaannnnnd it supports rex files an acid files , oh yeah an they got free plugins on the site

    i dunno digidesign is coming hard, for some reason they changed the logo, an rthe protools file type....thas kinda wack...if i have pro tool 7 an u have protool 6 i gotta save it as a diff version....i cant open it otherwise...........dunno shits crazy up here....maaad new shit in the industry ..imma try an git some pics
    test
  2. F Major

    F Major Anti Gear Lust

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Messages:
    2,784
    But you still only get 32 tracks
    test
  3. Jaywan

    Jaywan Ridiculous...

    Joined:
    Jul 26, 2003
    Messages:
    1,251
    EXACTLY! How the fuck can they NOT expand that!?
    test
  4. Dj Streetsz

    Dj Streetsz New Member

    Joined:
    Jan 19, 2002
    Messages:
    6,548
    test
  5. LCD Beats

    LCD Beats TYME President

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Messages:
    7,315
    THAT is killin me.
    test
  6. Eternity

    Eternity retired legend

    Joined:
    Aug 4, 2001
    Messages:
    29,522
    so you can load in an Acid session and protools will recognize it and open it?
    test
  7. Lock Down

    Lock Down I Don't Play...

    Joined:
    Apr 6, 2005
    Messages:
    242
    No just the loops I think.
    test
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)