how to make soundclick layout without VIP account

Discussion in 'Audio Producers Discussions' started by Diasick, May 15, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Diasick

    Diasick this guy

    Joined:
    Feb 26, 2003
    Messages:
    10,624
    I'm getting tired of explaining this on every site so ill post it here before anybody ask's me any questions, when i tell them that this is possible....

    you need to download the following adons for the firefox browser

    firebug
    web developer tool bar

    in firebug, you click on tools > firebug > inspect element

    hover over the element on the soundclick you want to change

    in the web developer tool bar

    tools -> css -> edit css

    this is the same CSS you will use in soundclick, only you don't get to use your HTML untill you get it on the soundclick, which you can do all that when the client uses it, what i do is use firebug to see what the classes are, then in the css i style it accordingly

    put all HTML in the interview section
    test
  2. MrXtrA

    MrXtrA Colorado Raps League

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    7,290
    Prove it!
    test
  3. Lov3ly2010

    Lov3ly2010 New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    1
    This makes absolute no sense to me, as you must input the CSS & HTML accordingly in some field on the account in order for it to be styled correctly.

    I don't understand how you can edit via Firebug.
    Is there a "Save Changes" option? lol

    Yahoo: ShadoeLov3ly
    test
  4. dollarsbeats

    dollarsbeats New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    25
    test
  5. ~G.I~

    ~G.I~ Mastering Engineer/Mod

    Joined:
    Feb 27, 1999
    Messages:
    51,697
    someone report this spamming ass wackjob
    test
  6. MrXtrA

    MrXtrA Colorado Raps League

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    7,290
    this
    test
  7. WorldHipHop

    WorldHipHop Carpe Diem

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    183
    Any update?
    test
  8. KnockinBeats

    KnockinBeats New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    64
    YO so what you are saying is you can just put the whole html in the "interview" section? Ima try that, but keep us updated with the info man, and thx for postin the tutorial bro
    test
  9. blitz204

    blitz204 BlitzBeats.com

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    338
    i dont see this one working
    test
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)