Got any questions about Fruity Loops? Ask Away

Discussion in 'Audio Help & Tips' started by Beatboss, Sep 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. meathousebeats

    meathousebeats New Member

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    49
    Fl Studo

    I made a fire beat on the check it out called the hood
    test
  2. Vsmoove

    Vsmoove New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    18
    Fl gets much respect!

    I'ts all about what works for you. I like like FL because I can create a track within five minutes very easily. Check out some of my beats from FL. www.worldwidebeats.net/vsmoove
    test
  3. Ataraxis Beats

    Ataraxis Beats New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    28
    ok.. I am new to FL studio 8

    when i make a 8 bar loop and save it to .mp3 or .wav, how do i get rid of the space at the end so i can loop it and it sounds normal instead of having no sound for a couple seconds at the end of the loop?
    test
  4. Mr_nixon

    Mr_nixon New Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    1
    Alright so I've been having a problem with the Fruity Slicer lately. During playback in the program the chops play perfect. But once exported the chops sound like a big mess. Almost as if they were played twice over. Anyone have any suggestions?
    test
  5. blitz204

    blitz204 BlitzBeats.com

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    338
    stick to Reason 4
    test
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)